Съставки и прием

Начин на прием :

Една опаковка Ginseng Max съдържа 10 билкови таблетки
1 flakon Ginsengmax
  • Приема се само по една (1) таблетка през устата с вода или някаква напитка около 60 мин. преди полов акт.
  • Да не се приема повече от една (1) таблетка на 48 часа.
  • Действието на Ginseng Max може да продължи до 48 часа.
Butea Siberba 45 mg Herba Epimedii 35 mg
Maca 25 mg Rhodiola 15 mg
Panax gingseng 62 mg Fructus Lycii 20 mg
Deer Antler 45 mg Others plant extracts 20 mg
Eurycoma Longifolia 25 mg Epimedium 100 mg
Wolfberry extract 35 mg Shisandra Chinensis 35 mg
Ginko Biloba 25 mg
Cordyceps powder 28 mg
Calcium, Ferum Zinc 25 mg
Eurycoma Longifolia

Коренът и кората на Eurycoma Longifolia се използват за лечение на еректилна дисфункция (ЕД), нарастващ интерес към секса, мъжки стерилитет, повишаване на спортните постижения, боди билдинг, както и намаляване на телесните мазнини *.

(*) Резултатите могат да варират при отделните хора

Как работи?
Коренът на Eurycoma Longifolia съдържа няколко химически вещества, които имат различни ефекти в организма. Някои от химикалите изглежда да повлияе на начина, по който тялото произвежда хормона тестостерон. Изследвания при животни и хора показват, че може да увеличи тестостерона в организма.

Butea Siberba

Butea Siberba е световно известна билка позната като билковата Виагра. Среща се най–често в горите на западна Африка. От векове се използва като мощен афродизиак и стимулант при еректилна дисфункция и импотентност. Една от най–често използваните добавки от мъжете по цял свят. Увеличава количеството на кръв, която нахлува в пениса като има така наречения застопоряващ ефект – не позволява на нахлулата в пениса кръв да се върне обратно. Предизвиква силна и продължителна ерекция.

Maca (Мака)

Перуанската натурална Виагра. Корен, растящ във високите планини на Перу, богат на хранително съдържание – притежава по-високи нива на калций от колкото млякото. Действа директно върху мъжката потентност като не променя нивото на хормоните. Увеличава многократно либидото, както и оплодителните възможности, увеличава значително качеството на спермата – броя на сперматозоидите, тяхната здравина и активност. Доказано подобрява сексуалния живот на мъжа.

Deer Antler (Еленов рог на прах)

Еленов рог deer-antler Доказан афродизиак със силно въздействие върху либидото и с основна заслуга за увеличаването на тестостерона при мъжа. Благоприятният ефект на еленовият рог върху човешкия организъм се изразява в качествата му да предпазва и намалява стреса, засилва имунната система, стимулира клетъчния растеж, укрепва и подобрява растежа на косата, както и цялостно увеличаване силата и издръжливостта.

Herba Epimedii (Херба Епимедий)

Билката увеличава нивата на азотен оксид в кръвта като действа отпускащо на гладката мускулатура. Увеличава кръвното налягане в пениса, което води до по–силна и постоянна ерекция преди и по време на на сексуален контакт. Често се използва за лечение на еректилна дисфункция или импотентност.

Rhodiola (Родиола)

Забележителна билка, която има широка и разнообразна история на употреба. Укрепва нервната система, действа като анти-депресант, повишава сексуалната функция и подобрява енергийните нива. Отдавна е известна като мощен адаптоген, който повишава неспецифичната резистентност на организма и нормализира функциите на тялото.

Rhodiola (Родиола)

Забележителна билка, която има широка и разнообразна история на употреба. Укрепва нервната система, действа като анти-депресант, повишава сексуалната функция и подобрява енергийните нива. Отдавна е известна като мощен адаптоген, който повишава неспецифичната резистентност на организма и нормализира функциите на тялото.

Fructus Lycii Extract (Екстракт от Фруктус Книдий)

Азиатска билка, която влияе изключително положително на бъбреците и мъжката полова система. Стимулира либидото и премахва пристъпите на еректилна дисфункция. Билката има широко приложение в комбинация с различни лекарства за лечение на редица заболявания на мъжа и жената като стерилитет, бъбречна недостатъчност, импотентност и кожни заболявания.

Благодарение на тези дарове от природата, включени в уникалната формула на Gin Seng MAX, Вие ще подобрите значително своя сексуален живот. Това е продукт за всеки мъж, който изпитва намалена потентност или еректилна дисфункция.

Panax gingseng

ЖенШен е най-ефикасен начин за борба с еректилната дисфункция, преждевременната еякулация и пониженото либидо. Тя ефективно подобрява психологическия и психическия статус по време на любовната игра. В състояние е да изпълни хората с енергия и излъчваща жизненост в много кратки срокове, да повиши твърдостта на ерекцията, да поддържа високо нивото на възбудата и да съхрани силите ви за през нощта. Също така увеличава издържливостта и времето на любовната игра, повишава качеството на сексуалния Ви живот бързо и ефективно. Женшен се използва доста успешно и като детоксикатор за прочистване на организма от токсини. Нормализира кръвната захар.Укрепва храносмилателната система (една от причните, поради която може да се пие преди хранене). Женшенът повишава образуването на червени кръвни клетки и така има способността да спомага или да предпазва от анемия.Той подобрява притока на кръв към мозъка, и така може да подобри творческото мислене и паметта. Но това не е всичко жен шен е подобрява сексуалността при мъжете и лекива еректилна дисфункция. Увеличава многократно либидото.

Schisandra

Schisandra се използва като тонизиращо и възстановително, както и за защита на черния дроб, ефекти върху нервната система, дихателната лечение, и GI терапия. Тази билка подпмага много процеси в организма и съчетание с някои билки много мощно увеличава мъжкото либидо.“Schisandra Chinensis радва хилядолетия на традиционна употреба за удължаване живота, забавящи процеса на стареене, повишаване на енергийната, като умора-изтребител, и като сексуален тоник.”

Епимедиума

Епимедиума, който влиза в състава на GinSENG MAX спомага за повишаване на либидото, има положителен ефект при еректиална дисфункция и увеличава нивата на тестостерона. Екстракт от епимедиум стимулира образуването на спермата и има способността да помага при проблеми с плодовитостта.

Епимедиум: Активното вещество, изолирано в епимедиум, се нарича икариин и действа като потиска определен ензим (фосфодиестраза-5), отговорен за контрола върху кръвотока към пениса. На същия принцип се основава действието на популярни лекарствени препарати срещу еректилна дисфункция, които обаче инхибират не само ензима ФДЕ-5, но и други ензими от този тип. Тези ензими отговарят за нормалната сърдечна и зрителна функция, поради което водят и до често срещани странични ефекти, свързани със нарушена сърдечна дейност, влошено зрение, инфаркти и т. н.

Освен, че подобрява състояния на еректилна дисфункция, епимедиумът стимулира по естествен път синтеза на тестостерон като по този начин трайно повишава либидото. Има цялостен положителен ефект върху сексуалния живот на хората, тъй като освен гореописания ефект, епимедиум тонизира и премахва умората. Смята се, че е подходящ както за мъже, така и за жени

Епимедиум е добър афродизиак и повишава сексуалните желания. Наричан е още “природна виагра”

Wolfberry extract Годжи Бери се считат за афродизиак и мъжки лечение на безплодието в Китай. Q. Luo и колеги от University Ухан в Китай експериментирали, като въглехидрати от годжи плодове за плъхове и мишки. Когато плъховете се подлагат на нагряване, Goji плодове защитените клетки на тестисите и запазени функция в сравнение с контролите. При мишки, подложени на водороден прекис, се наблюдават същите защитни ефекти. Плъховете, които са били частично кастрирани и дадени годжи плодове са били в състояние да имат ерекция и монтиране жени значително по-бързо от подобен ранени контроли. Годжи Бери също се подобряват качеството и количеството на сперматозоидите при животните. Констатации бяха публикувани в издаването на юли 2006 “Науки за живота.”

Гинко билоба

Екстрактът от Гинко билоба е един от най-добре проучените растителни продукти с огромно приложение. Гинко билоба екстрактът намалява тромбоцитната агрегация и плазмения вискозитет. Тези му качества определят способността му да подобрява кръвоснабдяването на периферните части на човешкия организъм като мозъка, ретината, слуховата зона и крайниците.

Гинко Билоба: намалява количеството на образуващия се холестерол, поддържа еластичността на кръвоносните съдове, елиминира свободните радикали, стимулира мозъка, усилва паметта.

Cordyceps powder

Тя се използва и за укрепване на имунната система, подобряване на спортните постижения, повишаване на либидото, намаляване на последиците от застаряване. Някои хора използват кордицепс като стимулант, тоник, и “адаптоген”, който се използва за увеличаване на сексуаслните постижение и издръжливоста